Personal Chef & holistic nutritionist

Servicii personal chef

Serviciul de personal chef & nutritionist este un concept relativ nou in Romania. Specialistul care ofera acest serviciu are notiuni solide de nutritie, experienta, perseverenta, carisma, abilitati de comunicare si persuasiune. Mai mult decat atat, este un bucatar dietetician suficient de creativ incat sa nu priveze persoana asistata de gust, savoare, culoare si proprietati nutritive. In acest sens, se vor gasi solutii adaptate si individualizate.

Vor fi introduse in alimentatia zilnica meniuri diversificate si adaptate in baza tabloului enzimatic, alimente  preparate de personal chef timp de 5 zile pe saptamana. Acest lucru se va efectua direct la domiciliul persoanei asistate tinandu-se cont de urmatoarele aspecte: alimentele sa fie naturale sau cât mai puțin prelucrate, introducerea unor alimente care sa îmbunătățeasca oxigenarea celulara, alimente antioxidante, asigurarea echilibrului de proteine, minerale, glucide, vitamine și enzime, echilibrul alcalin – acid .

Pe perioada programului se vor oferi si cursuri de gatit la domiciliu “family cooking” la care pot asista membrii familiei sau prieteni ale persoanei aflate in programul de asistenta nutritionala. Acest concept este menit sa ofere o baza culinara si mici secrete pentru retete simple si sanatoase in vederea mentinerii stilului de viata abordat chiar si dupa terminarea programului de nutritie asistata. De asemenea, este incurajata implicarea copiilor in bucatarie prin retete creative si sanatoase pentru acestia.